Scopul Asociației

Aflați aici mai multe despre motivele înființării Asociației și ceea ce ne îndrumă activitatea.
Obiectivele Asociației

În vederea atingerii scopului său privind dezvoltarea zonei din Sud şi Sud-Vestul judeţului Bihor...
Activitățile Asociației

În vederea îndeplinirii obiectului său de activitate privind dezvoltarea zonei...
Unde ne găsiți

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe și a demara împreună un parteneriat.
Contactați-ne aici...
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă, conform priorităţilor Planului de Dezvoltare Locală al Asociației selectat spre finanțare prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), lansarea în perioada 17 Iulie – 22 August 2014 a SESIUNII DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 421 din P.N.D.R. ”Implementarea proiectelor de cooperare”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri: