×

Avertizare

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

GAL
S-a  actualizat calendarul estimativ al sesiunilor de depunere a cererilor de finanţare aferente măsurilor prevăzute în Strategia de Dezvoltare Locală a Asociaţiei GAL Euro-Crişana. În tabelul de mai jos se pot vizualiza datele stabilite pentru lansarea apelurilor de selecţie.
Apelul de selecţie se va publica atât în presa scrisă cât şi în presa on-line, precum şi pe site-ul Asociaţiei GAL Euro-Crişana.
Click aici pentru detalii complete
Leader
APDRP
Uniunea Europeana
PNDR

Avem 63 vizitatori și nici un membru online

Utilizatori
3
Articole
152
Afișări articole
298115

Acest site nu reprezintă poziția oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea și coerența acestor informații aparține persoanelor care au inițiat pagina web.
Toate informațiile privind Programele FEADER, LEADER şi PNDR, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT și nu sunt destinate comercializării.
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România: http://ec.europa.eu/romania/index_ro.htm

Toate drepturile rezervate Asociația GAL Euro-Crișana 2013. Web Hosting & Design: Quanta | Cloudy | I-Ware | LiquidCore